Autor: FakeNews Tragač

Novi Sad
04.10.2023.
15:56
Ovih dana na internetu mogli biste da naletite na intervju biznismena Miodraga Kostića u kojem govori o platformi Bitcoin Bank.
  • Tomić Snežana

    07.10.2023 15:55
    Slažem se sa Nikolinim komentarom što se tiče medicine, izmišljaju ljudima čak i dijagnoze a da ne odu na pregled, mnogima i one bolesti koje nemaju samo da bi što više lekova prepisali i koje ne treba da bi bili sponzorisani doktori od proizvodjača lekova, a stanovništvo, ko živ ko mrtav.
  • Nikola

    04.10.2023 18:42
    To nije samo slucaj sa Bitkoin Bank, srpske online novine su pune tzv cudotvornih lekova sa 50% popusta koji citiraju lekare koji su ili osmislili taj lek ili ga preporucuju. Kada ukucate imena tih Dr i Mr njih nigde nema u toj grani medicine. I niko ne sankcionise brutalnu pljacku gradjana koju su omogucile online novine za koji dinar placene reklame.
  • Izvidjac Futog

    04.10.2023 18:08
    Kole
    Kole,Miodrag Kostić se nemoze dovesti nikako u vezu sa takvim marifetlucima.On je čovek ekonomista i biznismen starog kova.Svojevremeno sam ima priliku da ga upoznam radeći u jednom streljackom klubu.Čovek stabilan odličan strelac i komunikativan.Uvek hladne glave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna